Burn-out coach Baarn

Roy Hartgers
Mollerusstraat 1, 3743 BW, Baarn

T: 06 - 303 44 896
E: hartgers@csrcoach.nl

Roy Hartgers

CSR-coach in Baarn. Bekijk zijn profiel en maak vrijblijvend 20 minuten kennis. Werkzaam bij Roy Hartgers

Burn-out coach Baarn

CSR-coach in Baarn. Bekijk zijn profiel en maak vrijblijvend 20 minuten kennis. Werkzaam bij Roy Hartgers

Roy Hartgers
Mollerusstraat 1, 3743 BW, Baarn

T: 06 - 303 44 896
E: hartgers@csrcoach.nl

Burn-out coach in Baarn

Psycholoog NIP / Arbeid & Organisatie, CSR-stress- en burn-out coach en EMDR Practitioner i.o. in Baarn
Specialisatie: Stress, spanningsklachten en burn-out, psychische klachten, leiderschap, persoonlijke en teameffectiviteit, loopbaan en carrière vraagstukken, outplacement, arbeidsrecht, arbeidsre-integratie en Wet verbetering poortwachter

Ik kan me heel goed voorstellen dat je je afvraagt: wat, wie, wanneer en hoelang gaat mijn proces precies? Nu je dit leest heb je de eerste stap al gemaakt! 

We onderzoeken samen wat jij precies nodig hebt om goed te beginnen met jouw herstel, om van daaruit nieuwe keuzes te maken in je professionele en persoonlijke leven. Met de CSR-methode als leidraad, zodat je erop kunt vertrouwen dat je de juiste stappen doet.

Samen met jou zal ik op zorgvuldige, stimulerende en soms ook prikkelende creatieve wijze naast je staan en je herstelproces ondersteunen. Zo help ik je jezelf verder te helpen. Ik maak daarbij graag complexe dynamiek helder en inzichtelijk. Durf daarbij verder te kijken dan de bestaande en bekende medische en psychologische invalshoeken en help je een nieuwe balans te creëren. Daarbij is humor en relativeringsvermogen standaard inbegrepen. Ik begeleid je proces met liefde en betrokkenheid van begin tot eind met als doel: een voor jou gezond en succesvol resultaat.

Mensen noemen mij een sympathieke, respectvolle, betrokken, veelzijdige zeer ervaren coach die veel begrijpt en die ook zelf kan putten uit een rijke en leerzame carrière als o.a. consultant, adviseur, trainer en projectleider in de zakelijke dienstverlening.

Mijn motto is: soms is een lange weg, de kortste weg naar ‘huis’. Ik ben nieuwsgierig en benieuwd wat ik allemaal voor je kan betekenen?

Afspraken kunnen plaatsvinden In Baarn, Amsterdam, online of als wandeling in de mooie bossen rond Lage Vuursche.

Neem contact op met deze burn-out coach in Baarn

Neem vrijblijvend en kosteloos contact op met Roy Hartgers via onderstaand formulier. Tijdens een intakegesprek van 20 minuten maken jullie kennis met elkaar en bespreken jullie wat Roy voor je kan betekenen.

Maak gratis kennis!

  • vrijblijvend telefoongesprek
  • 20 minuten
  • zonder verplichting of kosten
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.