burn-out coach Tineke van den Berg

Vitaliteit & Veerkracht
Oshaarseweg 60, 7958 PN, Koekange

T: 06 - 20 97 08 31
E: berg@csrcoach.nl
I: www.vitaliteit-en-veerkracht.nl

Tineke van den Berg

CSR-coach in Koekange. Bekijk haar profiel en maak vrijblijvend 20 minuten kennis. Werkzaam bij Vitaliteit & Veerkracht

burn-out coach Tineke van den Berg

CSR-coach in Koekange. Bekijk haar profiel en maak vrijblijvend 20 minuten kennis. Werkzaam bij Vitaliteit & Veerkracht

Vitaliteit & Veerkracht
Oshaarseweg 60, 7958 PN, Koekange

T: 06 - 20 97 08 31
E: berg@csrcoach.nl
I: www.vitaliteit-en-veerkracht.nl

Burn-out coach in Koekange (Drenthe)

Coach Vitaliteit & Veerkracht (stress & burn-out/rouw/loopbaan/leefstijl)
HR-adviseur (vitaliteit en veerkracht/duurzame inzetbaarheid/stresshantering)
CSR-, Noloc- en OERsterk gecertificeerd.

Stress kennen we allemaal en stress is niet verkeerd, sterker nog, we hebben stress nodig om prestaties te kunnen leveren of om te kunnen handelen in noodsituaties. Ons stresssysteem is betrokken bij iedere vorm van inspanning. Ook bij leuke dingen. Stress is dus onmisbaar in ons leven. Stress is alleen slecht wanneer het chronisch is. Dan pleeg je roofbouw op jezelf. Eerst merk je daar nog niets van, maar steeds vaker krijg je last van allerlei klachten, zoals vermoeidheid, slechter slapen, piekeren of een kort lontje. Gelukkig kun je hier wat aan doen!

Graag help ik je hierbij met de praktische aanpak van de CSR-methode. Die combineer ik met kennis en inzichten uit opleidingen, werkervaring en als ervaringsdeskundige. We kijken eerst naar de ernst van jouw stressklachten. Ik leer je hoe stress- en andere belangrijke systemen in je lijf en brein werken, wat er gebeurt wanneer deze systemen niet goed functioneren. En waar je meteen mee kunt beginnen om de roofbouw te stoppen. De nadruk ligt eerst op fysiek herstel.

Wanneer je weer wat meer energie hebt, onderzoeken we samen waar bij jou de oorzaken liggen en waar je zelf invloed kunt uitoefenen. Het mentale en emotionele deel volgt dus later. Kortom: ik leer je om goed voor jezelf te zorgen, op alle aandachtsgebieden van Vitaliteit & Veerkracht. Ik gun het je dat je vitaler en veerkrachtiger uit dit proces komt. Dat geeft energie, rust in je hoofd en een blij hart.

Coachafspraken vinden plaats in mijn praktijkruimte in Koekange, wandelend in de natuur of online. Indien gewenst kunnen afspraken in Meppel of Hoogeveen plaatsvinden. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

Neem contact op met deze burn-out coach in Koekange

Neem vrijblijvend en kosteloos contact op met Tineke van den Berg via onderstaand formulier. Tijdens een intakegesprek van 20 minuten maken jullie kennis met elkaar en bespreken jullie wat Tineke voor je kan betekenen.

Maak gratis kennis!

  • vrijblijvend telefoongesprek
  • 20 minuten
  • zonder verplichting of kosten
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.