Kragt & Ontwikkeling
Laan van Kronenburg 14, 1183 AS, Amstelveen

Stresscoach, Arbeid & Organisatie psycholoog,
loopbaancoach

Heb ik teveel stress? Hoe komt dit? Hoe kom ik er vanaf? En hoe voorkom ik dit in de toekomst? Met mijn ervaring en de CSR-expertise help ik je dit helder te krijgen en hier stappen in te zetten.

Elk traject is maatwerk: allereerst krijg je zicht op waar jij zit op de chronische stressmeter. Van daaruit volgt een concreet advies en stappenplan. Dit geef veel houvast en her- en erkenning. Naast aandacht voor fysiek bijkomen, ga je aan de slag met zelfmanagement. Je leert anders omgaan met grenzen, herkent je eigen behoeftes beter en neemt deze serieus. Door mijn achtergrond als psycholoog en loopbaancoach heb ik ook ruime ervaring in begeleiden op thema’s als disbalans tussen geven en nemen, perfectionisme, faalangst en/of (hoog)gevoeligheid en loopbaan en zingevingvragen.

Woorden die ik terughoor van cliënten over mij en mijn werkwijze: betrokken, praktisch, sensitief, doortastend en met ‘luchtige diepgang’.
In 2010 ben ik begonnen als zelfstandig (stress)coach na een loopbaan als adviseur en begeleider in loondienst. Ik werk veel voor particulieren, overheid, onderwijs, media, zorg en ondernemers/ startups.

Maak gratis kennis!

  • vrijblijvend telefoongesprek
  • 20 minuten
  • zonder verplichting of kosten
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wendy van de Kragt

UTA-medewerker?

Bel eerst CSR Centrum voor gratis coaching
Tel: 0800 - 023 17 73

T: 06-24700143
E: kragt@csrcoach.nl
I: http://psycholoogamsterdamwendy.nl/