Burn-out coach Goudswaard

Frederike Winde Coaching
Molendijk 71A, 3267 AL, Goudswaard

T: 06 – 23 13 98 48
E: winde@csrcoach.nl
I: windecoaching.nl

Frederike Winde

CSR-Coach in Goudswaard. Bekijk haar profiel en maak vrijblijvend 20 minuten kennis. Werkzaam bij Frederike Winde Coaching

Burn-out coach Goudswaard

CSR-Coach in Goudswaard. Bekijk haar profiel en maak vrijblijvend 20 minuten kennis. Werkzaam bij Frederike Winde Coaching

Frederike Winde Coaching
Molendijk 71A, 3267 AL, Goudswaard

T: 06 – 23 13 98 48
E: winde@csrcoach.nl
I: windecoaching.nl

Burn-out coach in Goudswaard

CSR-Stress & burn-out coach | Register loopbaancoach | Re-integratiecoach | Energetisch Therapeut met praktijk in Goudswaard (Hoeksche Waard)

Specialisaties: stress, burn-out, hoogsensitiviteit en loopbaan

Soms bevind je je op een moment in je leven, waarop je het even niet meer weet. Er gebeurt van alles en je hebt het gevoel dat het je allemaal te veel wordt. Je hebt geen overzicht meer. Op zo’n moment kan het fijn zijn als er iemand met je meekijkt; die je helpt inzicht te krijgen in jezelf en de situatie waarin je je bevindt. 

Herken jij bij jezelf een aantal stresssignalen? Ervaar je spanningsklachten? Voel jij je moe? Lukt het niet goed om te ontspannen en heb je moeite met het aangeven van je grenzen? Misschien ook last van piekerende gedachten? Emotioneler dan je van jezelf gewend bent? Sneller geïrriteerd?  

Als stress & burn-out coach gebruik ik de CSR-Methode, aangevuld met ruim 16 jaar ervaring als holistisch coach en complementair therapeut. Ieder jaar volg ik workshops en cursussen om mijn kennis over de begeleiding van mensen met stress- en burn-out klachten up to date te houden. Ik herken stress-gerelateerde problematiek en kan ook de ernst van je situatie inschatten. Doordat ik de fysiologische aspecten van stress begrijp, kan ik je optimaal op weg helpen. Samen zorgen we ervoor, dat jij weer in balans komt, dat je herstelt en je weer fit en energiek voelt. Dit doen we in fasen, stapsgewijs, steeds afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Eerst fysiek, dan mentaal. 

Wil jij ondersteuning bij herstel van chronische stress of burn-out? Daar help ik je graag bij! Ik ben intuïtief en positief, heb een unieke manier van luisteren, een groot inlevingsvermogen, gecombineerd met een scherp analytisch vermogen. Ik geef heldere inzichten geeft en help jou (opnieuw) in contact te komen met jouw unieke innerlijke kracht. Zodat jij de beste versie van jezelf kan worden. In balans en gelukkig! 

Neem contact op met deze burn-out coach in Goudswaard

Neem vrijblijvend en kosteloos contact op met Frederike Winde via onderstaand formulier. Tijdens een intakegesprek van 20 minuten maken jullie kennis met elkaar en bespreken jullie wat Frederike voor je kan betekenen.

Maak gratis kennis!

  • vrijblijvend telefoongesprek
  • 20 minuten
  • zonder verplichting of kosten
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.