LandstraCoaching
Ubbo J. Mansholtplein 2, 9951 BX, Winsum

Burn-out coach in Winsum

CSR stress en burn-out coach en loopbaancoach met praktijk in Winsum

Welkom bij LandstraCoaching! Graag begeleid ik jou bij jouw herstel van stressklachten en burn-out, zodat je terugkeert naar een ontspannen leefstijl waarin jij balans ervaart en de dingen doet waar je energie van krijgt. Ook al voelt het misschien nu niet zo: herstellen van stress en burn-out is echt heel goed mogelijk!

Even kort over mijzelf: Ik heb veelal mensgericht gewerkt in diverse HRM-functies. De rode draad in mijn loopbaan is anderen ondersteunen bij hun persoonlijke ontwikkeling, bij loopbaanzelfsturing, persoonlijk leiderschap en duurzame inzetbaarheid in de breedste zin van het woord. Coachen vind ik een geweldig mooi beroep, het is een vak dat de meeste liefde in mij opwekt!

Ik blijf mij ontwikkelen als coach en mens. Zo ben ik opgeleid en heb ik ervaring met diverse coachmethodieken waaronder voice dialogue. Via mijn website lees je meer over wie ik ben en krijg je een indruk van mij door de reviews van klanten te lezen.

Klanten geven regelmatig terug dat ze zich vertrouwd voelen bij mij, dat ik goed kan luisteren en kundig ben.

Neem contact op met deze burn-out coach in Winsum

Neem vrijblijvend en kosteloos contact op met Hilde Landstra via onderstaand formulier. Tijdens een intakegesprek van 20 minuten maken jullie kennis met elkaar en bespreken jullie wat Hilde voor je kan betekenen.

Maak gratis kennis!

  • vrijblijvend telefoongesprek
  • 20 minuten
  • zonder verplichting of kosten
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Burn-out coach Winsum

UTA-medewerker?

Bel eerst CSR Centrum voor gratis coaching
Tel: 0800 - 023 17 73

T: 06 - 46 07 64 46
E: landstra@csrcoach.nl
I: LandstraCoaching.nl