Kristiaan bij de Vaate
Parnassusweg 18 H, 1076 AP, Amsterdam

Psycholoog-NIP, VMBN Mindfulness trainer, CSR-coach

Stress komt vooral negatief in het nieuws. Toch zijn stress, overspannenheid en zelfs burn-out niet alleen negatief. Je kunt het ook zien als een noodrem van het lichaam. Het is verstandig om hier naar te luisteren en ernaar te handelen. Dat is niet gemakkelijk. Waarschijnlijk heb je een uitdagende baan, doe je regelmatig aan sport en wil je ook niet inleveren op je sociale- of je gezinsleven. Er zijn veel ballen hoog te houden, teveel misschien. Ik kan je helpen hierin de balans te hervinden zodat je gezond kan blijven functioneren.

Soms zijn kleine veranderingen voldoende. Oefeningen uit de mindfulness kunnen je helpen beter om te gaan met stressvolle situaties. Daarnaast heb ik veel ervaring met het geven van sporttrainingen zodat ik je ook advies kan geven over hoe sport onderdeel kan zijn in jouw hersteltraject.

Mijn werkwijze kenmerkt zich door persoonlijke betrokkenheid en een praktische benadering. Als coach zorg ik voor een veilige en rustige omgeving waarin voldoende ruimte is om uit te zoeken wat voor jou belangrijk is.

Maak gratis kennis!

  • vrijblijvend telefoongesprek
  • 20 minuten
  • zonder verplichting of kosten
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Kristiaan bij de Vaate

UTA-medewerker?

Bel eerst CSR Centrum voor gratis coaching
Tel: 0800 - 023 17 73

T: 06 – 10761797
E: vaate@csrcoach.nl
I: http://www.kbdv.nl/