Hooijer Advies
Hôfsgrêft 1, 9001 AB, Grou

Coach en arbeidsdeskundige
Specialisatie: Stress & burn-out, loopbaan, re-integratie en verzuimadvies

Ervaar je klachten van (chronische) stress en/of (dreigende) burn-out? Ik help je graag om je leven en werk weer met meer energie op te pakken. 
Als coach begeleid ik mensen volgens de CSR-Methode: een psycho-fysiologische aanpak waarbij je systematisch en stapsgewijs gecoacht wordt op drie niveaus: lichamelijk, mentaal en gedrag.

Tijdens de coaching richten we ons eerst op het fysieke herstel en een gezonde zelfzorg. Daarna verschuift de aandacht naar het verbeteren van je zelfmanagement zodat je niet opnieuw in dezelfde valkuilen stapt. Het draait uiteindelijk om de balans tussen belasting en herstel. Ik daag je uit om in de spiegel te kijken en op zoek te gaan naar de juiste balans voor jou. 

Voordat ik in 2017 als zelfstandig coach en arbeidsdeskundige startte werkte ik jarenlang als HR- professional bij uiteenlopende organisaties. Mijn overtuiging is dat zelfbewustzijn en het nemen van eigen verantwoordelijkheid een mens verder kan helpen. Cliënten omschrijven mij als open, betrokken, analytisch, empathisch en zorgvuldig. 

Maak gratis kennis!

  • vrijblijvend telefoongesprek
  • 20 minuten
  • zonder verplichting of kosten
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
CSR-coach Lorien Hooijer

UTA-medewerker?

Bel eerst CSR Centrum voor gratis coaching
Tel: 0800 - 023 17 73

T: 06 - 52 32 33 09
E: hooijer@csrcoach.nl
I: www.hooijeradvies.nl