Spruit Coaching - coacht jou krachtig naar nieuw perspectief
Willem-Alexanderplein 18, 3862 CE, Nijkerk
T: 06 - 11 14 10 77
E: vanderspruit@csrcoach.nl
I: www.spruitcoaching.nl

Specialisatie: Hoogsensitiviteit en (chronische) stress

Je bent een harde bevlogen werker, maar voelt je nu moe en overbelast door werk en/of privé. Als het niet goed gaat, denk je: ‘het zal wel aan mij liggen’. Je verlangt naar rust, overzicht, begrip over wat er aan de hand is en wat hieraan te doen is.

Wanneer je lichaam/brein een hoogsensitieve bedrading heeft, ben je gevoeliger voor chronische stress. Of je nu overbelast, bore-out of burn-out bent, het is niet jouw schuld. Je lichaam geeft aan dat het genoeg is geweest met het motto ‘tandje erbij’ en nu nodig herstelonderhoud mag plaatsvinden.

Met behulp van de CSR-methode wil ik hier met jou mee aan de slag gaan. Zodat je weer krachtig in het leven staat en jouw potentieel uit de verf komt. Openheid, veiligheid en vertrouwen vind ik belangrijk in het coachtraject. Dat geeft een voedingsbodem om te herstellen en te leren.

Kenmerkend aan mij is betrokkenheid, daadkracht en professionaliteit. Stapsgewijs komen wij samen tot de kern. Als coach ben ik verbonden aan de Nederlandse Orde Beroepscoaches (NOBCO) en de European Mentoring & Coachings Counsel (EMCC).

Maak gratis kennis!

  • vrijblijvend telefoongesprek
  • 20 minuten
  • zonder verplichting of kosten
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

UTA-medewerker?

Bel eerst CSR Centrum voor gratis coaching
Tel: 0800 - 023 17 73