Burn-out coach Rosmalen Saskia van Gilst

Yumen Coaching
Coupletweg 34, 5245 BA, Rosmalen

T: 06 – 50 64 16 44
E: gilst@csrcoach.nl
I: yumencoaching.nl

Saskia van Gilst

CSR-coach in Rosmalen. Bekijk haar profiel en maak vrijblijvend 20 minuten kennis. Werkzaam bij Yumen Coaching

Burn-out coach Rosmalen Saskia van Gilst

CSR-coach in Rosmalen. Bekijk haar profiel en maak vrijblijvend 20 minuten kennis. Werkzaam bij Yumen Coaching

Yumen Coaching
Coupletweg 34, 5245 BA, Rosmalen

T: 06 – 50 64 16 44
E: gilst@csrcoach.nl
I: yumencoaching.nl

Burn-out coach in Rosmalen

NOBCO gecertificeerd coach voor stress en burn-out met praktijk in Rosmalen (’s-Hertogenbosch)
Specialisaties: stress (preventie), burn-out (preventie), balans werk-privé, verlies en rouw, persoonlijk leiderschap

Als CSR-stress en burn-out coach help ik je graag de menselijke maat en je eigen balans terugvinden. Dit doe ik door je aan de hand van de CSR-methode mee te nemen in wat er in je hersenen en lijf gebeurt wanneer je langdurig aan stress bent blootgesteld.

Samen duiken we onder het oppervlak om te zien hoe je aan jouw klachten gekomen bent en hoe je anders met jezelf kunt leren omgaan. Op deze manier help ik je met inzichten en tools om tot rust komen en om de verbinding met je eigen wensen en grenzen te herstellen. Ondertussen zul je nieuwe mogelijkheden ontdekken waarmee je een gezond, energiek en ontspannen leven kunt leiden. Zo krijg jij weer grip op je (professionele) leven.

Vanuit mijn eigen ervaring weet ik hoe het is om uitgeput te zijn. En ook heb ik ervaren hoe waardevol het is om diep ingesleten patronen te leren herkennen en te kunnen doorbreken. Steeds weer opnieuw liep ik tegen hetzelfde aan totdat ik ontdekte waar ik de oorsprong van mijn eigen doen en laten kon vinden. Vanaf dat moment ontstond er ruimte voor nieuwe manieren en kon ik mijn leven gaan vormgeven zoals het voor mij klopte. Graag werk ik daarom met je op het niveau waar duurzame verandering zich het beste laat realiseren.

Werkmethoden die ik inzet zijn systemisch werken, Transactionele Analyse (communicatiemodel), Voice Dialogue, creatieve werkvormen en IOPT (Identity-Oriented Psychotrauma Theory) opstellingen.

Neem contact op met deze burn-out coach in Rosmalen

Neem vrijblijvend en kosteloos contact met me op via onderstaand formulier. Tijdens de kennismaking van 20 minuten kijken we naar wat jij zoekt en of ik de coach ben die bij jou past. Als dat zo is en we voelen allebei dat de persoonlijke klik er is, kunnen we aan slag!

Maak gratis kennis!

  • vrijblijvend telefoongesprek
  • 20 minuten
  • zonder verplichting of kosten
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.