Burn Out Coach Hilversum

Yvonne Eikens Coaching & Advies
Laapersveld 75, 1213 VB, Hilversum

T: 06 - 50 64 01 66
E: eikens@csrcoach.nl
I: yvonneeikens.nl

Yvonne Eikens

CSR-coach in Hilversum. Bekijk haar profiel en maak vrijblijvend 20 minuten kennis. Werkzaam bij Yvonne Eikens Coaching & Advies

Burn Out Coach Hilversum

CSR-coach in Hilversum. Bekijk haar profiel en maak vrijblijvend 20 minuten kennis. Werkzaam bij Yvonne Eikens Coaching & Advies

Yvonne Eikens Coaching & Advies
Laapersveld 75, 1213 VB, Hilversum

T: 06 - 50 64 01 66
E: eikens@csrcoach.nl
I: yvonneeikens.nl

Burn-out coach in Hilversum

NOBCO en NOLOC gecertificeerd stress & burn-out coach en loopbaancoach met praktijk in Hilversum
Specialisaties: stress & burn-out, balans werk en privé, effectieve communicatie, samenwerking en werkplezier

Herken je dat, het gevoel dat je voortdurend ‘aan’ staat, dat je om de onrust niet te voelen een tandje bij zet, waardoor je je inmiddels uitgeblust voelt, slechter slaapt, piekert? Of juist het tegenovergestelde, het gevoel ‘van geen betekenis’ te zijn, onvoldoende uitgedaagd te worden of iets doen waar je hart niet ligt? In beide gevallen is er sprake van een disbalans in je stresshuishouding. Stress, een andere term voor spanning die je nodig hebt om dingen voor elkaar te krijgen. Maar wanneer er geen afwisseling meer is tussen spanning en ontspanning, kan deze stress ongezond worden.

Als CSR stress & burn-out coach vergelijk ik je stresshuishouding graag met een batterij. Om de juiste inspanning te kunnen leveren is het belangrijk dat je batterij is opgeladen. Ik leer je wat er in je lijf en brein gebeurt onder invloed van stress. Hoe je je stressniveau (met o.a. slaap, beweging, ademhaling, ontspanning en voeding) weer terug kunt brengen naar gezonde waarden.

We besteden eerst aandacht aan het tot rust brengen van je lijf. Wanneer je lichaam voldoende is hersteld, ga ik graag met je aan de slag om de onderliggende oorzaken van je burn-out (of bore-out) boven water te krijgen. Niet op zoek naar de ‘quick fix’, maar inzicht in jouw onderliggende patronen, jouw mooie kwaliteiten met hun schaduwkanten, om inzicht en zelfmanagement vaardigheden te verkrijgen die jou duurzaam inzetbaar houden.

Van cliënten krijg ik vaak terug dat ik scherp waarneem en de kracht heb om helder te verwoorden waar het écht om gaat. Ik sta voor een praktische en resultaatgerichte aanpak op basis van vertrouwen, eerlijkheid en flexibiliteit.

Neem contact op met deze burn-out coach in Hilversum

Neem vrijblijvend en kosteloos contact op met Yvonne Eikens via onderstaand formulier. Tijdens een intakegesprek van 20 minuten maken jullie kennis met elkaar en bespreken jullie wat Yvonne voor je kan betekenen.

Maak gratis kennis!

  • vrijblijvend telefoongesprek
  • 20 minuten
  • zonder verplichting of kosten
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.