Download het e-book ‘Ontdek de CSR-methode’

Twijfel jij over de juiste burn-outbehandeling voor jouw cliënten, vanwege de overload aan verschillende theorieën en ervaringen? En raak je verward door de wildgroei aan zelfbenoemde burn-outdeskundigen? Begrijpelijk.

Het aantal beweringen én burn-outgevallen neemt alleen maar toe. En tegelijkertijd is de officiële richtlijn voor huisartsen, bedrijfsartsen en psychologen een stuk minder effectief dan je waarschijnlijk verwacht.

Want burn-outs behandelen als een louter psychisch probleem? Dat gaat jouw cliënten niet helpen. Er is namelijk altijd sprake van een wisselwerking tussen body en mind. Je kunt het een niet los zien van het ander.

Dus wil jij écht het beste voor jouw cliënten? Lees in dit e-book dan meer over de wetenschappelijk onderbouwde CSR-methode: bewezen beter bij burn-out!

"*" geeft vereiste velden aan

Door je e-mailadres in te vullen ga je ermee akkoord dat we je zo nu en dan waardevolle informatie via de mail sturen. Hiervoor kun je je op ieder gewenst moment uitschrijven middels de uitschrijflink onderaan de mail.