Gratis coaching voor UTA- en bouwplaatsmedewerkers uit de bouw/infra-sector

In opdracht van Volandis organiseert CSR Centrum, specialist op het gebied van stress en burn-out, gratis coaching voor UTA- en bouwplaatsmedewerkers. Per 1 juni 2021 hebben niet alleen UTA-medewerkers, maar ook bouwplaatsmedewerkers met te veel werkdruk en stress vanuit de CAO Bouwnijverheid recht op gratis advies en begeleiding.

Persoonlijke coaching op maat
CSR Centrum heeft al meer dan 14 jaar ervaring in de bouw. Onze CSR-coaches weten waar ze het over hebben en er wordt niet onnodig gepsychologiseerd. We hebben geen wachtlijsten, het is anoniem en er zit altijd een CSR-coach in de buurt.

Let op: niet al onze CSR-coaches kunnen deze gratis stresscoaching bieden. Bel dus altijd eerst even met ons hoofdkantoor.

Meer dan 2.500 werknemers uit de bouwsector gingen je voor
97% de werknemers die een CSR-coachingstraject volgde gaf aan tevreden tot zeer tevreden te zijn over de coaching. In de folder Stress uit de bouw lees je meer over de UTA-werkdrukvoorziening (deze informatie geldt nu dus ook voor bouwplaatsmedewerkers).

Aanmelden
De gratis coaching voor UTA- en bouwplaatsmedewerkers start met een telefonische intake (15 minuten) door een medewerker van CSR Centrum. Zij verwijst (als je wilt in overleg) je vervolgens naar een CSR-coach bij jou in de buurt. Neem dus altijd eerst even met CSR Centrum contact op, voordat je zelf via onze website een coach benadert. Bel 0800 – 02 31 773 of stuur een mail naar info@csrcentrum.nl.

Gratis coaching UTA- en bouwplaatsmedewerkers

Zo ziet de gratis coaching voor UTA- en bouwplaatsmedewerkers eruit

1. De Energie CheckUp

De Energie CheckUp is een uitgebreide intake die bestaat uit de CSR Vragenlijst Stressklachten, twee sessies met je CSR-coach en een psycho-fysiologische meting bij een van onze biofeedbacktherapeuten. We krijgen hiermee inzicht in de ernst van je stressklachten. De resultaten worden samengevat in een rapportage met conclusies en adviezen.

2. Stresscoaching (indien nodig)

Face-to-face (of optioneel via beeldbellen) werk je met je coach aan energieopbouw en verbetering van je zelfmanagement om weer fit te worden en te blijven. Het aantal sessies dat je zult krijgen is afhankelijk van de ernst van je klachten. Er zijn maximaal 10 sessies beschikbaar.

Oefeningen en huiswerkopdrachten zijn gericht op bewuster omgaan met energie en de balans tussen inspanning en herstel. Door het opnieuw invullen van de CSR Vragenlijst Stressklachten bij afronding van de coaching, onderbouwen we de resultaten van je stresscoaching.

Wil je gebruik maken van deze gratis coaching voor UTA- en bouwplaatsmedewerkers? Bel 0800 – 02 31 773 voor meer informatie.

Wil je je aanmelden of heb je vragen?

Bel 0800 – 02 31 773 

of stuur een mailtje naar:

info@csrcentrum.nl

Gratis coaching UTA- en bouwplaatsmedewerkers